Защо децата в Германия боледуват по-рядко?

Article title 2


Училищата и детските градини са местата, където настинките, хремата и кашлицата лесно се предават от дете на дете. А за съжаление студеният сезон е свързан с повишен риск от заразяване с вируси. Имунната система на малките деца е все още незряла и те са податливи на инфекции. Освен това те са поставени в среда с много хора, в която вирусите дебнат отвсякъде. За да ги запазим здрави, трябва да осигурим на най-малките навременна защита.

 

Имунитетът е тази естествена отбранителна система, която има способността да улавя и унищожава патогените, но той не е постоянна величина и изисква ежедневни грижи и усилия.

 

Вашето малко съкровище има нужда от естествен и чист продукт, който да укрепи имунитета му и да го дари със сили за пълноценно развитие.

 

ЗАЩО КОЛАСТРАТА Е НЕЗАМЕНИМА ЗА НАШАТА ИМУННА СИСТЕМА?

 

Няма друг продукт, който да притежава толкова много перфектно балансирани и силно концентрирани есенциални вещества като коластрата. Тя е пълноценно и гениално изобретение от природата, съдържащо всичко необходимо за правилното развитие и поддържане на стабилен имунитет.

 

Коластрата е единственият натурален продукт, който съдържа всичките 5 класа естествени имуноглобулини (IgA, IgG, IgM, IgE, IgD), имащи основна роля в нашата имунна система. Имуноглобулините, известни още като антитела, идентифицират и неутрализират бактериите и вирусите, попаднали в организма ни. Освен това, коластрата е безценен източник на белтъчини, мазнини, въглехидрати, витамини и минерали, десетки широкоспектърни имуностимулатори, растежни фактори, лактоферин и други вещества, необходими за имунен отговор на организма ни срещу непрестанните атаки от външни фактори. Коластрата съдържа епителен растежен фактор, който укрепва лигавицата на дихателната система, особено уязвима във времена на вирусни епидемии.

 

КАК ДА ИЗБЕРЕМ ПРАВИЛНАТА КОЛАСТРА?

 

Ключовите фактори при избор на коластра са произходът на коластрата и технологията на производство.

 

Германия е сред водещите страни по производство на висококачествена коластра. Още през 18-ти век немският лекар Christoph W. Hufeland открива благотворното влияние на коластрата от крави върху хората, особено върху имунитета. Малко по-късно през 1890г. в Института по хигиена в Берлин са открити имуноглобулините от двама имунолози, Емил фон Беринг и Китасато Шибасабуро, като първоначално са наречени „неутрализиращи вещества“. Имуноглобулините защитават имунната система на тялото, като регулират множеството пътища за унищожаване на клетките, в зависимост от вида на сигналите, които са получили, или от патогените, с които си взаимодействат.

 

Серията продукти с коластра от линията Имунокол Перфект са висококачествени биотехнологични изделия, произведени в Германия в град Кьонигсбрун – сърцето на Бавария. Корпоративната философия на внедреното производство се основава на холистичният подход, който засяга цялата производствена верига от придобиването, през обработката и разпространението на коластра на световния пазар, като се избягва дългосрочното транспортиране от фермата до производствената база, за да се запазят всички ценни съставки в най-висока степен. Коластрата в продуктите от Имунокол Перфект се добива от крави от конвенционално и биологично животновъдство в Германия и Австрия според най-високите стандарти за качество, сертифицирана по международните стандарти (IFS) и GMP за храните.

 

Коластрите от серията Имунокол Перфект на ABOPHARMA са добити чрез патентована студена биотехнологична обработка, гарантираща 100% запазване на полезните съставки. Това я прави уникална и я поставя на челна позиция като продукт с изключително висока стойност за здравето ни.

 

Всеки етап от производство им е прецизно контролиран и тестван, за да се гарантира възможно най-високата концентрация на състав и чистота на продуктите. При добиването й се взима под внимание фактът, че най-ценната коластра е тази, издоена през първите 24 часа от образуването й, тъй като съдържа максимален брой полезни вещества и е с най-високо съдържание на имуноглобулини. Процесът е съобразен и с международните стандарти за справедливо и устойчиво използване на ценните природни ресурси, като първо се осигурява достатъчно количество за теленцето, за да бъде то захранено и да получи ценните за здравето му вещества и едва тогава се добива коластра за фармацевтични цели.

 

Освен това специално разработената производствена процедура позволява отделянето на мазнините и казеина от коластрата, без да се засягат ценните й съставки. Тя е подходяща за хора с чувствителен стомах или такива с диабет.

 

Благодарение на ABOPHARMA, компанията с повече от 20 години опит в грижата за здравето, продуктите от серията Имунокол Перфект са широко достъпни в България. Това позволява на вас родители, да посрещнете спокойно предизвикателствата в сезона на вирусите, защото двумесечен курс ще осигури една пълноценна защита на вашето Съкровище.

 

Коластрите Имунокол Перфект са точното попадение за вашите малки деца или ученици. Те осигуряват стабилен имунитет, увеличават устойчивостта към инфекции, намаляват броя на дните, през които вашето дете боледува.

 

Не само децата в Германия заслужават да боледуват рядко, нали?

 

 

Имунокол Прфект БИО течна коластра - единствената БИО сертифицирана течна коластра на българския пазар! Течната форма е изключително подходяща за деца във възраст за ясла или детска градина. Тя се приема лесно и осигурява незабавна абсорбция от организма. Това я прави многократно по-силна, защото се влива директно в кръвно-лимфния поток и бързо вдига имунитета. Именно по тази причина е предпочитан продукт преди или при възстановяване от остри вирусни инфекции. В 5 мл се съдържат 360 мг коластра. Поради по-специфичния си вкус, течната коластра може да се приема освен в чист вид, така и смесена със студен плодов сок, като не бива да се консумира с топли напитки и алкохол. Особено подходяща е за бебета и деца до 6 години.

Купи онлайн с -15% - ТУК!

 

 

Имунокол Перфект (30 капсули) – стандартизирана коластра, добита чрез патентована студена биотехнологична обработка, гарантираща 100% запазване на полезните съставки. Коластрата повишава съпротивителните сили на тялото, като се абсорбира в лигавицата на червата и дава ползи за целия организъм. Подходяща е както за възрастни, така и за деца, като съдържанието на капсулата може да бъде разтворено в сок или храна за по-лесен прием.

Купи онлайн с -15% - ТУК!

 

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ:

 

Д-р Веселин Чалъков – педиатър, гр. Пловдив

 

Коластрата е най-мощният имунопротектор, който природата дарява на детето още от раждането му. Тя съдържа много имуногенни характеристики и може успешно да защити имунитета, като осигурява пасивните антитела.

 

Имунокол Перфект БИО е течна коластра на Абофарма, която съдържа и петте имуноглобулини, отговорни за защитата на имунитета. Коластрата може да се дава както с профилактична цел, така и в хода на лечението при остри вирусни и бактериални инфекции. При нея няма опасност от предозиране.

 

Особено подходяща е при често боледуващи деца, които посещават детска градина, или са в предучилищна и ранна уилищна възраст, а също така и за деца, които изостават в теглото или на ръст.
 

 

Коластрата съдържа и 8 растежни фактора, които са основни за регенерацията на тъканите и играят важна роля по време на възстановителния период след боледуване.

 

Тя съдържа и лактоферин, който е естествен антибиотик, унищожаващ вирусите и патогените по няколко различни механизма.


И не на последно място, трябва да отбележим, че в коластрата се съдържат минерали, витамини и микроолиго захари, които служат като пребиотик - храна на добрите бактерии и среда за развитието им. Добре известно е, че добрите бактерии са пробиотиците, които се грижат за равновесието в стомаха и подпомагат оздравителните процеси.