За уникалните свойства на сока от Нони - магистър - фармацевт Атидже Шольова, Якоруда

Article title 2


 С какво е полезен сокът от Нони? 

Сокът от плодовете Нони притежава многостранно оздравяващо действие върху човешкия организъм и действа като мощен източник на енергия. Той съдържа повече от 150 натурално активни съставки, които си взаимодействат помежду си и водят до високата му ефективност върху тялото. Приемът на сок от Нони има наистина много и разнообразни ползи. Той е мощен антиоксидант и силен имуномодулатор.

Колко време трябва да пия сока, за да има резултати?

Приема на сок от Нони не дава никакви негативни последствия, а напротив-само ползи, затова може да се приема дълго време. И макар, че вкусът му е горчив, а миризмата силна, препоръчвам да го пиете поне три месеца. Можете да го разредите, освен с вода, и с любимия си сок. Приема се два пъти дневно - сутрин и обед по 15ml или ако не можете - вечер по 30ml. Препоръчително е да се приема 30 минути преди хранене.

Помага ли Нони за регулиране на теглото?

Сокът от Нони се отличава и със способността да спомага за пречистване на тялото от токсини, както и да подпомага изгарянето на мазнините. Затова той се препоръчва на хората, които искат да отслабнат.


От известно време изпитвам умора и сънливост. Мога ли да ги преодолея с Нони?

Сокът от Нони е чудесно допълнение към ежедневното меню, което помага да се стабилизира състоянието на сънливост, отпадналост и умора. Той е силен антиоксидант, който се бори срещу свободните радикали, като подсилва имунната система и зарежда организма с тонус, енергия и жизненост. Помага да се избавите от стреса и напрежението, а при проблеми със съня, Нони успокоява и регулира нормалния цикъл на съня.