„SILVERTUSS FLU гарантира липсата на усложнения при вирусни инфекции.“ Д-р Ваня Георгиева –Педиатър, гр.Монтана

Article title 2


„SILVERTUSS FLU гарантира липсата на усложнения при вирусни инфекции" : Д-р Ваня Георгиева –Педиатър, гр.Монтана

 

Според Вас, лечението на постоянно увеличаващите се инфекции на горните и долни дихателни пътища, целящо само да потисне симптомите, какви рискове за пациента крие?

 


Рисковете са усложнение на горни и долни дихателни пътища. Освен това, е добре да имаме предвид, че повишаването на температурата е естествен защитен механизъм на организма и до 38 градуса не се препоръчва даването на антипиретици т.е. средства понижаващи температурата.


Има ли продукт, който освен ефективно и безопасно да облекчава основните симптоми на респираторните инфекции, причинени от вирусен или бактериален причинител, има и силно изразен антибактериален и противовирусен ефект?


Продуктът, който гарантира липсата на усложнения и който аз често използвам в своята практика е СИЛВЪРТУС ФЛУ. Той съдържа екстракти от Лечебна Ружа и пчелник-богати на растителен клей- благоприятстват образуването на филм, който предпазва лигавицата на устната кухина от външни дразнители, като по този начин намалява кашлицата, като същевременно се насърчава хидратацията и смазване на лигавицата. Екстрактът от пчелник отпуска бронхиалната мускулатура, като стимулира отделянето на налепи от гърлото и секрет от белите дробове. В резултат на горчивия му вкус, дължащ се на наличието на специфични съединения, действа стимулиращо на храносмилателната система. Прополисът и Колоидното сребро предпазват препарата/микстурата като противодействат на външните микробни агресии. Колоидното сребро-сребърните частици в него са с положителен заряд, което прави възможно привличането им с вируси, гъбички, свободни радикали и други патогени с отрицателен заряд. Когато положителните сребърни йони се прилепят към отрицателно заредените частици на тялото, те бърз нарушават метаболизма им и те се задушават, след което се изчистват от тялото, чрез имунната, лимфната и отделителната системи. Патогените не могат да изградят резистентност към колоидното сребро и то не може да бъде предозирано. Пчелния Прополис представлява смолисто вещество, което се получава от смесването на смоли, восъци, цветен прашец и ензими, които преминават през стомашно - чревния тракт на пчелата и претърпяват млечно-кисела ферментация в тях. Той е мощно антимикробно средство.

 

Важно ли е за децата под каква форма ще бъде приложен даден продукт?


Формите, които трябва да използваме при децата, трябва да са течни и вкусни. СИЛВЪРТУС ФЛУ отговаря на тези условия той е с вкус на портокал! За деца над 6 гoдини препоръчвам по едно саше на ден разтворено в малко вода! За възрастни- два пъти по едно саше!
Добавянето на N-ацетил цистеин към него, втечнява секрецията и позволява нейното отстраняване има противовирусно действие и укрепва имунитета. Навременното облекчаване на симптомите на горни и долни дихателни пътища е свързано с намаляване на продължителността на заболяването и избягване на усложненията.СИЛВЪРТУС ФЛУ е медицинско изделие което, с успех предотвратява симптомите на грипна инфекция за това и го препоръчвам на моите малки пациенти!