Procollagen стимулира образуването на собствен колаген, който се усвоява на 100% от организма

Article title 2


Знаете ли кой е най-добрият колаген за човешкия организъм ? Въпреки, че се срещат десетки видове, учените са единодушни, че най-добрият е този, който организмът сам произвежда. Известно е, че през целия живот на човека колагенът в човешкия организъм постоянно се обновява. Най-стабилен е колагенът в костите (там обмяната настъпва всяка година), а най-нестабилен в черния дроб, където се обновява всеки месец. Липсата на колаген в организма (особено в по-напреднала възраст около и над 60г.) води до необратими промени в тялото. Сред тях са загуба на еластичност на тъканите, чувство на скованост и липса на подвижност, която често е придружена с болки в ставите.

 

Именно с напредването на възрастта способността на организма сам да произвежда необходимия му колаген все повече отслабва, а нивата му прогресивно намаляват. Затова приемът на допълнителен колаген е сред традиционните решения при преодоляването на колагенов дефицит. Защо обаче това невинаги е най-работещото решение?

 

Голяма част от колагенът, който можем да приемаме чрез храната или чрез специално разработени хранителни добавки не се усвоява напълно от организма. Така ефектът му не е пълен, а дефицитът на колаген в организма не може да бъде преодолян изцяло.

 

Тук обаче възниква въпросът можем ли да  провокираме организма да синтезира колаген сам? Отговорът е да. Това става с помощта на иновативния продукт Procollagen.

 

Procollagen от Абофарма стимулира именно образуването на собствен колаген, който се усвоява на 100% за разлика от колагена в хранителни добавки на пазара. Произведеният от организма колаген попада на точното място.

 

Ендогенно произведеният колаген или казано по-просто колагенът, синтезиран от организма, е ключов фактор за цялостното здравословно състояниe на човека. И обратно – разграждането и изчерпването на този естествен колаген в тялото води до редица здравословни проблеми, сред които набръчкване на кожата, влошено здраве на ставите и т.н.

 

Ефективността и доказаният ефект на Procollagen се дължат на уникалните съставки MSM и специално патентован NDF® комплекс. Продуктът е обогатен с витамин С, който подпомамага формирането на колаген за нормалното състояние на кожата. Редовната употреба на продукта допринася за здравината и еластичността на тъканите, подобрява състоянието на кожата и помага за редуцирането на фините линии, бръчките и видимите признаци на стареене на кожата. Освен това Procollagen е мощна подкрепа за опорно-двигателния апарат, като спомага за поддържането на регенерациятана ставния хрущял, сухожилията и костите.

 

Продуктът стимулира образуването на колаген и еластин в организма, а съдържащият се в него Витамин Е допринася за защитата на клетките срещу вредното въздействие на свободните радикали.

 

Последните проучвания показват, че правилната интеграция на витамините Е и С, силициевият двуокис и органичната сяра са толкова ключови фактори при редуцирането на видимия ефект от стареенето на кожата, защото  защитава структурните влакна на колаген от неконтролирано разграждане и спомага за поддържане на баланс на нивото на извънклетъчната матрица.

 

Уникалната формула на Procollagen без аналог на пазара го отличава от останалите продукти. Ето кои са съставките, които правят Procollagen толкова ефективен:

 

Специално патентованият NDF® (Natural Dermo Filler®)

Представлява сух екстракт от бамбук, който съдържа силициев диоксид. Той е структурен елемент на съединителната тъкан и има ключова роля в образуването на макромолекули като еластин и колаген. Съдържащият се в него витамин Е е мощен антиоксидант, който подпомага организма в ежедневната борба с действието на свободните радикали. Използваният в състава на Procollagen бамбук e със 70% съдържание на силициев диоксид. Всяка таблетка от продукта съдържа 42 mg силициев диоксид, който се съдържа в бамбука. Така можем да осигурим на организма цели 84 mg дневна доза само с прием на 2 таблетки.

 

MSM (Метилсулфонилметан)

Биологично активна форма на сяра, която представлява органична сяра в естествената си форма. Той допринася за възстановяване образуването на напречни връзки в колагена, запазвайки неговата еластичност. MSM подпомага синтеза на множество ензими, хормони, аминокиселини, антитела и антиоксидантни молекули. Наричан още минерала на красотата, той прави кожата свежа и млада, а косата бляскава и мека.

 

Витамин С

Той е важен кофактор за синтеза на колаген, подпомага стабилизирането на двойната спирала на молекулата. Именно витамин С помага на организма на човека да осъществи важната подготвителната фаза за производството на собствен колаген.

 

НАШЕТО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:

 

 

Купи онлайн ПРОКОЛАГЕН с -15% - ТУК!

 

СПЕЦИАЛИСТИТЕ ЗА ПРОКОЛАГЕН

 

Д-р Виолетка Икономова, началник отделение по физикална и рехабилитационна медицина в Токуда болница-гр.София

Основнатаха характеристика и предимство на Procollagen е, че той не съдържа колаген, а съставките му провокират образуването на такъв в тялото. Проколаген е чудесен начин за набавяне на собствен колаген при младите хора, тъй като при тях не е необходимо все още внасянето на допълнителен такъв и именно стимулирането синтеза на собственколаген е един чудесен вариант за регулиране на нарушената му структура.

 

 

Д-р Свобода Димитрова-Орфани, общопрактикуващ лекар, гр. Ямбол

Procollagen е продукт, който съдържа MSM-метилсулфонилметан, което представлява биологично активна форма на сярата или иначе казано-органичнасяра в естествената си форма. Procollagen допринася за възстановяване образуването на напречни връзки в колагена, запазвайки своята еластичност. Освен това Procollagen подпомага синтеза на много ензими, хормони,аминокиселини, антитела и антиоксиданти.

 

 

Д-р Калина Недушева, дерматолог, гр. Плевен

Procollagen допринася за нормалното функциониране на ставите, костите, съединителната тъкан ,скелетна тамускулатура, стените на кръвоносните съдове, кожата, косата, ноктите и очите. Подпомага еластичността и здравината на тъканите и спомага за намаляванена фините линии и бръчки. Допринася и за регенерацията на ставния хрущял, сухожилията и костите. Procollagen може да използва всеки ,който иска да профилактира кожното стареене, както и пациенти с костно-ставни заболявания.

 

Купи онлайн ПРОКОЛАГЕН с -15% - ТУК!