Препоръчано от фармацевта - Пом-фармацевт Силвена Демирева, гр. Варна

Article title 2


Силвена Демирева, гр. Варна-пом-фармацевт
При стомашен дискофорт причинен от дисбаланс на бактериите в червата, аз препоръчвам продуктите от серията FLORA на ABOPHARMA. Това са синбиотици от най висок клас, които съдържат голямо разнообразие от пробиотични щамове и високи нива на бактериалната популация в тях. Те са съчетание от пробиотици и пребиотици, което осигурява двойно по-добра защита и ефективност за организма.
Другото, което държа да отбележа относно продуктите Флора е технологията им на създаване. Всички синбиотици FLORA са създадени по специална технология, която позволява на добрите бактерии в тях, да достигнат до тънките черва живи и там вече да извършат своето предназначение.
Два от продуктите FLORA Bimbi флакони и FLORA Bimbi – сашета са създадени специално за децата. Съдържат 7 милиарда живи бактерии, като имат в състава си и витамини от група В. Подходящи са по време или след прием на антибиотици, диария, болки и неразположение в стомаха.
За възрастните е подходящ синбиотика FLORA 10. Той съдържа 10 милиарда живи бактерии от седем различни пробиотични щама. Добавени са и фруктоолигозахариди и Инулин – пребиотици, които засилват действието на полезните бактерии.
FLORA 10 е изключително подходящ при съпътстващо антибиотично лечение или при Синдрома на раздразненото черво. А най-новият синбиотик е FLORA 8 и съдържа осем милиарда живи пробиотични бактерии, от два специално подбрани щама - Лактобацилус рамнозус и Бифидобактериум анималис в комбинация с два пребиотика - фруктоолигозахариди и инулин. ФЛОРА 8 са сашета за директна консумация подходящи за прием от възрастни и деца над 2 годишна възраст.