Означава ли отрицателният тест, че сме здрави? Японска гъба облекчава последствията от COVID

Article title 2


Две седмици след положителния тест за COVID-19 вече сме излекувани и поне по документи сме свободни да се наслаждаваме на живота. Но макар първите седмици след преболедуване да са периодът, в който имаме много антитела, те не означават, че сме здрави.

 

Отпадналост, депресия, задъхване, главоболие и проблеми със съня са едни от най-честите оплаквания на преборилите вируса.

 

Какви са причините за пост-COVID синдром?

 

Белият дроб е най-засегнат от действието на коронавируса, като дългосрочните поражения се дължат най-вече на образуването на фиброзна тъкан по повърхността му. Фиброза можем да наречем и всеки белег върху кожата, но формирането на такъв в белия дроб крие рискове. Поради факта, че новата тъкан е лишена от функциите на белия дроб, тя намалява капацитета му и възможността ни за пълноценно дишане.

 

Последните изследвания на COVID-19 показват, че вирусът атакува и кръвоносната система. Резултатът - кръвта се сгъстява и не успява да снабди клетките с достатъчно кислород. В комбинация с белодробната фиброза при някои пациенти, органзимът изпитва недостиг на кислород, който силно влошава качеството на живот. Повишеното кръвосъсирване може да доведе и до тромби, които запушват кръвоносни съдове и повишават риска от емболия, инфаркт и инсулт.

 

Въпреки че тепърва откриваме COVID-19 и последствията от него, науката вече има решение как да ускорим възстановяването си и да се предпазим от тях.

 

Лечебните свойства на дървесната гъба Рейши са познати още в древна Азия. Заради имуностимулиращото ѝ действие в Китай дори я наричали „гъба на безсмъртието” и я предназначили за императора.

 

През 60-те години на миналия век японският учен Кацухико Асаи намира отговора на какво се дължи лечебният ѝ ефект, за да го прилага успешно във фармацията.

 

Гъбата Рейши е изключително богата на течен органичен германий.  Независимо от хемоглобина всяка негова молекула пренася 3 кислородни атома до клетките, компенсира липсите, подхранва тъканите и ускорява възстановяването от редица заболявания.

 

Гъбата Рейши проявява антитромбоцитен ефект - действа съдоразширяващо, подобрява еластичността на еритроцитите и помага на кръвта да се движи по-лесно.

 

В допълнение към това Гъбата Рейши повлиява възпалителните процеси и пречи на образуването на фибрин и фибробласти – основни причини за образуването на фиброза на белия дроб при COVID-19.

 

Hayde от AboPharma е единственият продукт на пазара с течен органичен германий и екстракт от спороносната част на гъбата Рейши. Течната формула се усвоява по-бързо от организма, за да достигне кислородът до тъканите, които се нуждаят от допълнително снабдяване с кислород.

 

 

Хайде стимулира защитните сили на организма по един интелигентен начин, като предпазва от свръхреакция на имунитета, която може да бъде фатална.”, казва началникът на COVID отделението на Втора МБАЛ-София, д-р Бруск Халил.

 

 

Сепсисът, при който имунната система предизвиква толкова силна реакция, че започва да атакува дори собственото тяло, е една от най-честите причини за летален изход от заболяването.

 

За пълноценен ефект от лечението специалистите препоръчват приложението на една доза дневно в продължение на поне един месец.

 

 

Купи Hayde в близката аптека или с 15% отстъпка - ТУК!!!