Oбезвреждането на вирусите и бактериите е възможно! Как? Науката има отговор!

Article title 2


Учебна година е в разгара си - децата са на детска градина или училище, а повечето  родители по всяка вероятност са в тревожно очакване кога ще се наложи да вземат поредният си болничен, за да се грижат за тях.

 

Всички знаем, че зимата върви ръка за ръка с многобройни вирусни атаки и чести инфекции, в повечето случаи на горните дихателни пътища, а температурата, хремата и кашлицата са неизбежни техни спътници. Най-уязвими, разбира се, са малките деца поради неукрепналата им все още имунна система.

 

Грип, вирусни инфекции, включително коронавирус, варицела, скарлатина, стомашно-чревни неразположения  или настинки, вариантите за боледуване и заразяване са много и различни. В следствие на вирусно заразяване сред децата тази зима често се среща и бронхиолит, който засяга основно кърмачетата и деца до 2 годишна възраст. При задълбочаване на инфекцията може да се стигне до пневмония или бронхопневмония.

 

Как детето може да “прескочи“ поредното боледуване?

 

Статистиките показват, че децата до ученическа възраст боледуват средно по 6-7 пъти годишно само от инфекции на дихателните пътища.

 

Често, прибирайки се вкъщи, детето ви споделя, че някое от приятелите му е болно, а това означава, че вероятността след няколко дни да се разболее и вашето дете е изключително голяма. Какво да правим в този случай? Има ли начин да спрем разпространението на вируса? Отговорът е ДА, но трябва да се действа светкавично, защото всеки ден забавяне при вземането на адекватни мерки би могъл да бъде от решаващо значение за ефекта в борбата с вирусите и бактериите.

 

В грижата за децата си, трябва да сме особено внимателни и да избираме продукти, които са  безопасни и достатъчно бързо ефективни, но няма да натоварят крехкия детски организъм. Добрата новина е, че специалистите вече откриха начин как да предпазим децата ни по великолепен начин - с помощта на уникален продукт, комбиниращ силата на шест научно доказани активни съставки, като една от тях е лактоферинът.

 

Имунохелт Кидс сироп на Абофарма е натурален силно ефективен продукт с високо съдържание на лактоферин и доказано директно антивирусно и антибактериално действие!

 

Благодарение на специално подбраните си активни съставки този иновативен продукт благоприятства функционирането на дихателната система, спомага за поддържане на нормална телесна температура и оказва силен антиоксидантен ефект.

 

Имунохелт Кидс комбинира силата на лактоферина с тази на бета-глюканите, ацеролата, екстракт от черен бъз, инозитол и цинк за още по-интензивен и надежден ефект. Формулата е без аналог на пазара и мощно повлиява клетъчния имунен отговор без да представлява потенциална опасност за свръх-реакция на имунната система (цитокинова буря). Изключително ефективен и при респираторни инфекции.

 

Още при първите симптоми атакувайте с Имунохелт кидс, за да предотвратите развитието на вируса!

 

Имунохелт Кидс може да се използва от нулева възраст за превенция или допълнение към терапия на вирусна инфекцията.

 

Това е продукт, особено подходящ при непосредствена опасност от развитие на вирусна инфекция,  включително инфекции на горните и долните дихателни пътища. Той спомага за скъсяване периода на боледуване и понижаване риска от усложнения.

 

 

Купи онлайн Имунохелт Кидс с -10% - ТУК!

 

Точно подбраните биологично активни вещества в Имунохелт Кидс имат силата да противодействат срещу нашествието на вирусите.

 

- Лактоферин. Науката е категорична: Мощната сила на лактоферина е способна да обезврежда вируси и бактерии!

Лактоферинът е изолиран за първи път през 1939г., а през 1960 г. е определен от три независими лаборатории за основния желязо-свързващ протеин в човешкото мляко.  Антибактериалното му действие е документирано още през 1961г. и е свързано от една страна със способността му да изолира свободното желязо и по този начин да премахне основният субстрат, необходим за растежа на бактериите.Тъй като бактериите разчитат на желязото в човешкия организъм, но лактоферинът инхибира възможността им да се свържат с него, като го транспортира до червените кръвни клетки и предотвратява достъпа на бактерии и вируси до желязото. Освен това лактоферинът взаимодейства с микробни, вирусни и клетъчни повърхностни липопротеини, като по този начин инхибира микробната и вирусна адхезия и навлизането им в клетките на гостоприемника. Но той има способността да потиска репликацията на вируса и след като вирусът вече е проникнал в клетката. В ин-витро проучвания е доказано действието на лактоферина върху широк спектър ДНК и РНК вируси, влючително и вируса на Ковид-19.

 

Резултатите от няколко научни изследвания към National Institute of Health, Rome, Italy  публикувани през август 2020 г. показват, че лактоферинът, като естествен имуномодулатор, проявява изразен противовъзпалителен ефект, затова е изключително подходящ за превенция при непосредствена опасност от заразяване или при първите появили се вече симптоми. Освен това, за разлика от противовирусните лекарствени форми, той притежава висок профил на безопасност. Важно е да се знае, че лактоферинът е дозозависим, за да бъде ефективен, но не може да бъде предозиран. Всъщност детският организъм има необходимост от минимум 50 мг в дневен прием за пълноценна борба с патогените.

 

- Цинкът участва в състава на ензими, които укрепват лигавиците. Той подпомага образуването на имуноглобулините – белтъците, грижещи се за изграждането на имунни антитела и може да повиши активността на T-клетките – лимфоцитите, унищожаващи опасните вируси и бактерии.

 

- Черният бъз е богат на антоцианови съединения със силно антиоксидантно действие, които неутрализират свободните радикали при инфекция и интоксикация. Притежава мощни антивирусни свойства и активира имунната система чрез увеличаване продукцията на цитокини. Той може да повиши активността на T-клетките.

 

- Бета глюкани. Ролята на бета 1.3/1.6-D глюканите е свързана със засилване активността на макрофагите и способността им да поглъщат и смилат клетъчните патогени. Те стимулират производството на цитокини и повишават локалната защита на бронхиалната лигавица. Притежават мощни антивирусни свойства. Доказано е, че бъзът има инхибиращ ефект през всички етапи от грипната инфекция.

 

- Ацеролата е най-концентрираният натурален източник на витамин С /съдържа от 1000 до 2300 мг витамин С на 100 гр./. Естествената му форма гарантира пълноценното усвояване на витамина от организма.  Витамин С влияе на клетъчното равнище на вродения и придобит имунитет. Като мощен антиоксидант, ацеролата увеличава устойчивостта към инфекции и спомага за регенерацията на тъканите.

 

- Инозитолът (Витамин В8) подобрява Т-независимия хуморален имунитет, който е критично важен за генериране на бърз и мощен имунен отговор срещу патогените, причиняващи респираторните инфекции. Инозитолът укрепва и протектира клетъчната мембрана.

 

Имунохелт Кидс притежава комплексно защитно действие и е изключително подходящ при непосредствена опасност от заразяване с инфекции, както и при първите прояви на симптоми. Сиропът е за дълготрайна употреба, а течната му форма с приятен портокалов вкус е специално съобразена с нуждите на децата.

 

МНЕНИЕТО НА СПЕЦИАЛИСТИТЕ

 

Д-р Елена Сурчева – специалист детски болести - МЦ „ПРИМА МЕД“, гр.Стара Загора

Много добър резултат се постига при използването на Имунохелт Кидс като профилактично средство и превенция на вирусните заболявания.

Продуктът има изразено антибактериално, антивирусно, имуномодулаторно и пробиотично действие. Прилагането му по време на острия период на респираторна инфекция, помага за по-бързото лечение и предпазва от настъпване на усложнения чрез подобряване реакцията на имунната система.
Наличието на бета глюкани, черен бъз, лактоферин и ацерола в състава му, го отличава с висока ефективност.

 

Доц. д-р Нина Гамакова – Радкова, завеждащ отделение по Неонатология в МБАЛ гр.Русе

Ефектът от приема на Имунохелт Кидс се свежда основно до това, че вирусът не може да се фиксира върху клетката, не може да проникне в нея и да се размножава.

Стимулират се и някои от елементите на клетъчния имунитет, които директно потискат и унищожават причинителите на вирусната инфекция. Под формата на сироп, той е лесно приложим и за най-малките деца.
Съдържащите се в него екстракти от ацерола и черен бъз проявяват мощна антиоксидантна активност.

 

Д-р Евгения Керчева – специалист Детски болести и хомеопатия, МЦ „Вита Медика‘‘ гр. Разград.

Респираторните инфекции са на първо място в списъка от инфекциите, срещу които Имунохелт Кидс има доказана ефективност.

Като профилактика, в хода на започнала вирусна инфекция или при вече отминала такава, Имунохелт Кидс дава спокойствие за нашите деца и техните родители.

Истинската защита идва най-вече от Лактоферина, който е важен гликопротеин, съдействащ за повишаването на фагоцитарната активност на левкоцитите. Той спомага за пренасянето на желязо до клетките и участва в поддържането на доброто състояние на полезната чревна микрофлора, което е важен фактор за добрия имунен отговор.
Най-хубавото за мен е, че Имунохелт Кидс може да се прилага и при много малки дечица, даже бебета, като аз препоръчвам да се намали наполовина дневната доза.

 

Купи онлайн Имунохелт Кидс с -10% - ТУК!