ЛИНОПРИКСОЛ е новото откритие на лекарите за сваляне на холестерола

Article title 2


ЛИНОПРИКСОЛ е продукт от природата, на който лекарите залагат за ефикасно и напълно безопасно сваляне на високия холестерол и триглицеридите. Изборът не е случаен, а резултат от препоръките на Европейската асоциация по кардиология и Европейската общност по атеросклероза за използването на храни, богати на фитостероли и добавки, съдържащи ферментирал под действието на дрожди червен ориз.

 

ЛИНОПРИКСОЛ е ефективен колкото статините, но без нежеланите лекарствени реакции, свързани с тяхната употреба. В унисон с Европейските препоръки за борба с холестерола и ограничаване на сърдечно-съдовия риск, ЛИНОПРИКСОЛ съдържа фитостероли (бета-ситостерол, компестерол и стигмастерол), ежедневната консумация на които може ефективно да понижи триглицеридите и LDL- холестерола с до 12%.

 

Лекари, специалисти и кардиолози застанаха зад продукта като споделиха, както личните си впечатления от действието му, така и от практиката си с пациенти с влошен липиден профил и повишен сърдечно-съдов риск.

 

Може да закупите ЛИНОПРИКСОЛ в близката аптека или онлайн с 15% отстъпка в Ремедиум - ТУК!

 

Ето какво споделят лекарите за ЛИНОПРИКСОЛ:

 

 

Д-р Нина Найденова, ОПЛ от МЦ Димитровград ЕООД

 

"Познавайки съдържанието на ЛИНОПРИКСОЛ, не съм имал съмнения, че продуктът е добър и повлиява благоприятно функциите на сърдечно-съдовата система. Той се използва за коригиране нивата на холестерола в кръвта и за нормален липиден профил. Предписвам го на пациентите си и досега не съм имал случай, в който ЛИНОПРИКСОЛ да не даде желани резултати.

 

Преди няколко месеца разбрах, че и аз имам завишени стойности на триглицеридите и LDL холестерола, затова без да се колебая, започнах приема на ЛИНОПРИКСОЛ – по една таблетка вечер, след хранене. Това е безопасен продукт, който е натурален заместител на статиновата терапия и не да оказва неблагоприятно влияние върху черния дроб, както статините.

 

Радвам се, че се доверих на ЛИНОПРИКСОЛ, защото 3 месеца по-късно, кръвните изследвания отчетоха перфектни резултати. Всички стойности бяха в норма. Линоприксол е надежден и безвреден продукт, който преоткрих за себе си препоръчвам на всички."

 

Д-р Исмег Мехмедов, кардиолог, МЦ „4Life”, гр.Бургас

 

„Приемът на LINOPRIXOL от пациенти с влошен липиден профил е най-добрата алтернатива на статиновата терапия. Продуктът е изцяло с натурален състав и доказан профил на безопасност, затова го препоръчвам. В повечето случаи, след 3 месеца прием от пациентите, стойностите влизат в норма, което разбира се е показател за отличният ефект на LINOPRIXOL“

 

 

Д-р Здравко Крушарски-специалист педиатър, гр.Димитровград

 

"Имах възможността да се убедя в отличното действие на ЛИНОПРИКСОЛ и без никакви колебания го препоръчвам на пациенти, които имат влошен липиден профил.

 

След като изследванията ми показаха завишен холестерол и триглицериди, потърсих продукт, който да бъде достатъчно щадящ и ефективен, така че да не предизвика негативни последици, а в същото време, да окаже ефекта, който търсех и да коригира завишените ми стойности. Така се спрях на ЛИНОПРИКСОЛ.

 

Започнах да го приемам според указанието - по една таблетка вечер, след хранене.
Имам чувствителен стомах, затова се опасявах, че приема на продукта може да предизвика дразнене на стомаха, но всичко беше наред и не изпитвах никакъв дискомфорт.

 

Три месеца по-късно, показателите ми бяха в нормални стойности. Бях, честно казано, приятно изненадана от резултатите, тъй като не очаквах, че продукт съставен изцяло на растителна основа, може да повлиява така добре  повишения холестерол и триглицеридите.

 

ЛИНОПРИКСОЛ ми помогна да се справя с високия холестерол по един съвсем лек и напълно безопасен начин."

 

Д-р Коста Домусчиев, кардиолог - Поликлиника Бургас

 

„Вече има напълно безопасен и ефективен начин за справяне с повишените нива на LDL холестерола и триглицеридите в лицето на LINOPRIXOL. Създаден на растителна основа, той може да се приема продължително време и e успешна алтернатива на статиновата терапия. Има ефективно и благотворно влияние за коригиране на липидния профил.“

 

Може да закупите ЛИНОПРИКСОЛ в близката аптека или онлайн с 15% отстъпка в Ремедиум - ТУК!

 

 

Д-р Диана Боева, ОПЛ - гр.Бургас

 

"Когато установих , че имам завишен холестерол и триглицериди, веднага си назначих статин, но тъй като  натоварва черния дроб,  го пиех само по 10mg/ на ден.

 

Исках обаче да го заменя с нещо, което не предизвиква странични ефекти и е безопасно, затова избрах Линоприксол - натурален продукт, който успешно замества статиновата терапия.

 

Приемах  Линоприксол  редовно, в продължение на няколко месеца, в препоръчаната доза като спрях статина.

 

Трябва да призная, че ефективността му ме изненада, когато кръвните ми изследвания показаха, че всичко е в норма.

 

Свалих си холестерола с натурално средство в лицето на Линоприксол, който дава наистина отлични резултати."

 

Д-р Нели Конярова, кардиолог- Поликлиника Бургас

 

"Горещо препоръчвам LINOPRIXOL на всички пациенти, които имат нужда да коригират нивата на холестерола си  и триглицеридите  или са с повишен  кардио – васкуларен  риск  в следствие на влошен липиден профил."

 

 

Д-р Добринка Маджарова - ОПЛ , гр. Ямбол

 

"След като установих, че имам завишени стойности на холестерол и триглицериди, започнах приема на LINOPRIXOL- продукт, чиито характеристики познавах, но не бях изпробвала лично. Той е създаден на растителна основа и може да се взима продължително време, а има същото благотворно влияние, както статиновата терапия.

 

Пих го 2 месеца и резултатите вече са налице - кръвните изследвания показват значителна промяна в стойностите, което разбира се много ме радва.

 

Триглицеридите вече са 1,62 mmol/l, а LDL холестерола е 2,6 mmol/l. Ще продължа да го приемам още поне месец, защото освен, че повлиява липидния продил,  LINOPRIXOL спомага и за понижаване на кръвното налягане и няма никакви противопоказания при прием за по-дълъг период.

 

Горещо препоръчвам LINOPRIXOL на всички, които имат нужда да коригират нивата на холестерола и триглицеридите или са в повишен  сърдечно-съдов риск."

 

Д-р Татяна Матева, гр.Русе, ОПЛ с придобити специалности по „Обща медицина“ и „Хранене и диететика“

 

Не са никак редки случаите, както при младите хора, така и в по-напреднала възраст, на повишаване нивата на холестерола и триглицеридите. Те варират от леко повишение до доста изразени стойности, а често при нормален общ холестерол има неправилно съотношение в нивата на добър и лош холестерол.

 

Установяваме и горногранични или леко повишени стойности на кръвната захар.  Тази промяна прогресира с времето и има своите неблагоприятни последици увеличавайки риска от развитието на метаболитен синдром, сърдечно съдови заболявания, захарен диабет или подагра.

 

Вече има природен продукт - ЛИНОПРИКСОЛ, който е доказал своят ефект в поддържането на здравословно ниво на липидите и има значим намаляващ  холестерола ефект. Продуктът спомага и за намаляване на артериалното налягане.

 

Той повлиява лечението на сърдечно–съдовите заболявания като подобрява снабдяването на клетките на миокарда с енергия.   Освен това има и допълващ съдоразширяващ ефект, което допринася за по-доброто кръвоснабдяване на органите и тъканите.

 

Д-р Цветомира Генова - кардиолог, МБАЛ „Света София“

 

ЛИНОПРИКСОЛ представлява комбинацията от клинично изследвани съставки и повлиява благотворно функциите на сърдечно-съдовата система. Доказано е неговото полезно действие с редукция на лошия холестерол.Освен това е с много добър профил на безопасност.

 

Коензим Q10, който съдържа, участва в снабдяването на миокардните клетки с енергия. Оказва известен ефект за разширяването на съдовете, повлиява оксидирането на LDL“лошия“ холестерола и може да се използва за поддържане нормалните нива на холестерол в кръвта. Освен това, има благоприятен ефекти и върху нормализирането на артериалното налягане.

 

Д-р Зенко Асенов, невролог, гр.Пловдив

 

Мисля, че мястото на Linoprixol в неврологията е най-вече в първичната  профилактика на така наречените остри исхемични нарушения в мозъчното кръвообращение (ОИНМК), дори в най-ранното й проявление – асимптомна недостатъчност в мозъчното кръвообращение (АНМК), при която няма клиничните белези на „класически“ инсулт, но се проявява с психопатологични симптоми - главоболие, неразположение, нарушение във внимание и концентрацита и други, особено при психическо и физическо натоварване. При пациенти с АНМК при изследване с доплерова сонография в това число триплекс, обикновено се откриват съдови стенози на сънни артерии екстракраниално и /или повишена съдова резистентност при обща артеросклероза.

 

Linoprixol влияе положително и достатъчно на ендогенен и изменяем рисков фактор за мозъчно-съдова болест – дислипидемията (повишен холестерол, LDL-холестерол, триглицериди), като по този начин предпазва от атеросклероза и понижава кръвния вискозитет. Средство на избор е при противопоказания за прием на статини – например чернодробно заболяване или проява на  странични ефекти от тях.

 

Подкрепям схващането, че дислипидимията трябва да се лекува независимо от възрастта.

 

 

Може да закупите ЛИНОПРИКСОЛ в близката аптека или онлайн с 15% отстъпка в Ремедиум - ТУК!