Коластрата - готов имунитет за твоето дете. Стоп на вирусите!

Article title 2


 Мнение на магистър – фармацевт Радостина Петкова, гр. Казанлък относно коластра Имунокол Перфект БИО 

Коластрата е превъзходно натурално средство, за да подсилите имунитета на малкото дете. Децата ни отново се върнаха в яслите и детските градини, а учениците тръгнаха на училище. Всички сме наясно, че това е може би най-рисковият период от годината, в който настинките и вирусните инфекции зачестяват в пъти повече. Затова родителите е добре да се погрижат за укрепване на имунитета им.

Защо да избера коластрата Имунокол перфект Био?

Коластрата съдържа изключително ценни и жизнено важни растежни фактори, които модулират съзряването на детската имунна система. Тя спомага за стимулиране на растежа и е богат източник на безценни съставки, които укрепват организма, засилват апетита на децата и подпомагат пълноценно им развитие.

Особено ценна е за новородените, тъй като в нея се съдържат всички необходими за кърмачето готови антитела и растежни фактори, които му помагат да се адаптира към новата среда.

Течната коластра ИМУНОКОЛ ПЕРФЕКТ БИО на ABOPharma е най-подходящата за прием на децата от първия ден на живота им.

Тя може да се приема в чист вид или смесена със студен плодов сок, но не бива да се консумира с топли напитки.

Може ли коластрата от крави да замести майчината кърма?

В коластрата се съдържат всички необходими за новороденото готови антитела и растежни фактори, които му помагат да се адаптира към новата среда. 


Освен това коластрата съдържа същите характеристики като човешката, само количествата им са различни. На практика тя е напълно съвместима с човешкия организъм и дарява с множество ползи, всеки който я приема. Всеизвестно е, че с първото мляко /коластрата/ новородените получават цялата необходима имунна защита, богата на имуноглобулини, аминокиселини и фактори на растежа, а коластрата от крави съдържа 90 компонента, като основните са имунните и растежните фактори. Тя съдържа също и точен баланс на витамини, минерали и аминокиселини.

Кои са предимствата на течната коластра?

Предимството на течната коластра е, че действа много по-бързо поради изключително бързото й усвояване от организма, затова и се предпочита при остри вирусни инфекции. Тя повишава съпротивителните сили, като се абсорбира в лигавицата на червата и на практика дава ползи за цялото тяло.

За кого е подходяща течната коластрата?

Течната коластра Имунокол Перфект е особено подходяща за недоносените деца, за деца с ниско за възрастта си тегло или за такива, които са били хранени с изкуствени млека. Тя е подходяща и за бебета и деца, които имат проблеми с храносмилателната система или са установени чревни инфекции.