Kак лекарите в България се справят с пост-COVID синдрома

Article title 2


Съвети от водещи лекари, включили се в тежката битка

 

Значителна част от хората прекарали Covid-19 изпитват продължителни и омаломощаващи симптоми като хронична умора, затруднено мислене и концентрация, мигрена, дискомфорт и болка в гърдите, сърцебиене, задух, силна болка в мускулите и ставите, тъга, силна тревожност и депресия.

 

Съществуват множество проучвания, които разкриват ролята на течния органичен германий (GE-132) и гъбата Рейши за спомагане възстановяването при синдром на хроничната умора. Те установяват статистически значимо намаляване чувството на умора, депресия и тревожност в комбинация с подобрено качество на живот и общо физическо благосъстояние на организма при пациенти със синдром на хроничната умора (CFS).

 

Hayde е единственият продукт на пазара, който съдържа течен органичен германий, извлечен от Гъба Рейши.

 

Ето какво какво споделят лекарите за Пост-COVID синдромa и как могат да се преодолеят неговите симптоми:

 

Д-р Бруск Халил – пулмолог, началник COVID отделение към Втора МБАЛ – София

 

В практиката ми като пулмолог аз препоръчвам един имуномодулатор на пациентите си, качествата, на който намирам за особено подходящи в условията на COVID пандемията. Става въпрос за комбинация между течен органичен германий и екстракт от гъбата Рейши, съчетани в един продукт Hayde.

 

ХАЙДЕ притежава няколко качества, които го правят особено подходящ за приложение, както по време, така и след преминаването на болестта - при така наречените Пост-Covid усложнения, които често се проявяват при пациентите.

 

Той стимулира имунната ни система по един, бих казал, интелигентен начин, като същевременно ни предпазва от свръхреакция на имунитета, която може да бъде фатална.

 

Течният органичен германий в ХАЙДЕ снабдява допълнително клетките и тъканите с кислород, а кислородната консумация е от ключово значение – колкото повече кислород се вкарва в клетките, толкова по-бързо те се възстановяват от всякакъв тип поражения и следвъзпалителни процеси.

 

В допълнение към тези ефекти на продукта и Гъбата Рейши, която се съдържа в продукта е богата на биоактивни съставки, които помагат за преодоляване на симптомите след прекарана Covid-19 инфекция свързани с психични проблеми като т.н. „мозъчна мъгла“, изразяваща се в неспособност за фокусиране и концентрация, липса на яснота и лоша памет, силно главоболие, изтощение. Често тя се проявява и заедно с безсъние, раздразнителност и хронична умора.

 

Всички тези  качества на ХАЙДЕ го правят предпочитан за моите пациенти, не само по време на боледуването, а и след това.

 

Д-р Красимира Динкова - специалист пневмология и фтизиатрия, гр. София

 

HAYDE e подходящ както през острата фаза на протичане на Covid-19, така и за профилактика и възстановяване при Пост-Covid синдром. Той подобрява или бързо възстановява кислородното насищане, намалява оксидативния стрес, има антитромботично и антифибротично действие и последно, но не на последно място помага при често проявяващите се след преболедуване на Covid-19, психични проблеми като “мозъчна мъгла”, тревожност, депресия и потиснатост.

 

HAYDE е единственият продукт на пазара, който съдържа органичен течен германий, извлечен от Гъба Рейши. Продуктът съдържа и екстракт от спороносната част на гъбата Рейши, която е най-богата на полизахариди и тритерпени – вещества с мощен имуностимулиращ ефект.

 

Лечебните свойства на гъбата Рейши произтичат от това, че тя на първо място е естествен продукт и германият е извлечен от спороносната й част. Освен това, течната форма на прием на медикаменти винаги е по-добра от таблетната, тъй като много по-бързо се разтваря в организма и достига до местата, за които е предназначена. Тя съдържа и редица антиоксиданти и аминокиселини, които заедно водят до възстановяването на увредените клетки.

 

Купи HAYDE в близката аптека или онлайн с 15% отстъпка в Ремедиум - ТУК!

 

Д-р Непи Петрова Халваджиева - специалист Вътрешни и белодробни болести, началник Неврологично Отделение - МБАЛ Карнобат

 

HAYDE е продукт, създаден на основата на течен органичен германий извлечен от гъбата Рейши, който насища клетките с кислород и на практика има отношение към много здравословни проблеми. Той притежава мощни оздравителни свойства, като най-силно изразени са имуномодулиращите, релаксиращите и антиоксидантите му свойства. Повишава имунитета и защитните сили на организма и притежава антистрес ефект върху нервната система.

HAYDE подобрява състоянията свързани с недостиг на кислород, причинени поради нарушаване  циркулацията на кръвта, а препоръчителната доза за прием е един стик дневно преди хранене.

Използвам HAYDE при пациенти с хронична обструктивна белодробна болест/ ХОББ/ или хронична дихателна недостатъчност.

Пациентите с прояви на дихалната  недостатъчност  се оплакват от главоболие виене на свят нарушения в паметта, безапетитие, обща отпадналост и мускулна слабост, сгъстяване на кръвта.

Факт е, че нараства броят на случаите на хората, които изпитват подобни симптоми и след прекарана Covid-19 инфекция. Те се оплакват от умора и изтощение, затруднено мислене - т.нар. мозъчна мъгла, главоболие, липса на вкус и мирис, замайване, сърцебиене, задух, хронична кашлица, болка в мускулите и ставите, тъга, силна тревожност и депресия.

И тук е мястото отново на HAYDE , тъй като течният органичен германий извлечен от гъбата Рейши, намалява чувството на отпадналост и умора, подобрява депресивните състояния и чувството на свръх тревожност, благодарение на полизахаридите, фенолните съединения и пептидите, които съдържа.

Всичко гореизброено прави този продукт подходящ за прилагане във възстановителния период след прекарана ковид инфекция.

 

Д-р Полина Гоцева, специалист вътрешни, белодробни болести и туберкулоза; Конвенционална бронхоскопия. Началник отделение по пневмология и фтизиатрия МБАЛ Разград

 

ХАЙДЕ е продукт, който насища клетките с кислород и оказва многостранно оздравително действие. Основната съставка на продукта е течен органичен германий –Ge 132 извлечен от гъбата Рейши.

 

ХАЙДЕ действа на три нива в човешкото тяло, като една молекула Ge132 има способността да пренася 3 атома кислород като активира нормалния имунен отговор – увеличава нивата на гама–интерферон, който играе ролята на имуномодулатор. Това е главната функция на германия.

 

Освен това, той има и профилактично и възстановяващо действие при Пост-Covid синдром. ХАЙДЕ подобрява и възстановява кислородното насищане, намалява оксидативния стрес и оказва положително действие по отношение на психичното здраве. Не е тайна за никой, че случаите на тревожност, депресия и хронична умора, често съпътстват, понякога дори с месеци, хората, които са преболедували вече Covid-19.

 

ХАЙДЕ има изразен енергизиращ ефект и помага за справяне с умората и депресивните състояния. Той бързо възстановява кислородното насищане.

 

 

Купи HAYDE в близката аптека или онлайн с 15% отстъпка в Ремедиум - ТУК!