Интервю относно уникалния продукт "Хайде" с прекрасната Магистър Фармaцевт - Екатерина Василевска

Article title 2


Магистър Фармaцевт Екатерина Василевска, гр.Велико Търново

 

Мога ли да приемам ХАЙДЕ с цел предпазване от covid-19?

 

Да, органичният германий, който ХАЙДЕ съдържа, е много подходящ точно за превенция, тъй като дава възможност да не се стигне до усложнение и да се излезе по-леко от инфекцията. Препоръчително е продуктът да се приема профилактично, докато отмине пандемията, тъй като повлиява изключително добре състоянията свързани с намаляване на възпаленията на дихателните пътища.

Той има способността да обезврежда свободните радикали, което прави Хайде мощен антиоксидант. Той е изключително подходящ за бързо повишаване на имунната защита срещу вирусни инфекции.

 

Какъв е състава на продукта?

 

Основната съставка на ХАЙДЕ е течен органичен германий –Ge 132 извлечен от гъбата Рейши, позната като гъбата на безсмъртието в Япония и Китай. Гъбата Рейши има мощни оздравителни свойства, като най-силно изразени са имуномодулиращите, релаксиращите и антиоксидантите ѝ свойства. Тя повишава имунитета и защитните сили на организма. Рейши е богата на аминокиселини, витамини, микроелементи, антиоксиданти, ензими, но най-важна роля имат полизахаридите, които са силен имуностимулатор.


Повлиява ли стреса и депресията приема на Хайде?

 

Той подпомага здравословния баланс на клетките в тялото, което улеснява противопоставянето на стреса. Заедно с кислорода, органичният германий подпомага естествения механизъм за защита на тялото.

Засилвайки обмяната на кислород в клетките и тъканите, германият спомага и за подобряване на мозъчната дейност.

Затова, Хайде е изключително подходящ при хора страдащи от хронична умора, отпадналост или депресивни състояния. Повишава енергията и тонуса.

 

Как и по колко от продукта трябва да се приема?

Препоръчителната доза за прием е един стик дневно преди хранене. При остри състояния и тежки вирусни инфекции, дозата се удвоява до два стика, наведнъж, на гладно.