Галя Петрова, магистър – фармацевт, гр. София

Article title 2


През летните месеци проблемите със стомаха зачестяват, тъй като това е сезона свързан с почивки, смяна на обстановката, климата и храната, а тази промяна може да даде реакция като поява на запек или разстройство, болки в корема, гадене и повръщане. Затова моят съвет е да приемате Флора 8  и да не позволявате на проблемите с храносмилателната система да провалят ваканцията ви.

Флора 8 са синбиотици - комбинация от пробиотици и пребиотици, които са полезни за чревната флора и балансират перисталтиката. Те стимулират имунната система и предотвратяват размножаването на вредните бактерии.

Флора 8 съдържат 8 милиарда доказано живи бактерии от видовете Бифидобактериум анималис и Лактобацилус рамнозус, които поддържат баланса на чревната флора и осигуряват максимално бърз оздравителен ефект.

В него са включени и два вида пребиотик - FOS (Фруктоолигозахариди) и инулин, които осигуряват нужната среда за развитие на полезните бактерии, нормализират дейността на чревния тракт и повишават съпротивителните сили на организма.

Харесвам Флора 8 и защото те се предлагат под формата на сашета за директна употреба с чудесен вкус на крем карамел, които се изсипват в устата и имат незабавен ефект. Това ги прави изключително удобни и лесни за прием навсякъде и във всяка ситуация.

Освен това не е необходимо да бъдат съхранявани в хладилник и са много подходящи за горещите летни дни.