Абофлекс Голд – работещият продукт за здрави стави

Article title 2


АБОФЛЕКС ГОЛД е иновативна комплексна формула за здрави стави в течна форма, гарантираща отлична усвояемост и липса на нежелани лекарствени реакции. Той осигурява важни структуроизграждащи хрущялната тъкан вещества, участващи във формирането на ставния хрущял – нискомолекулна хиалуронова киселина, глюкозамин и хондроитин.

 

АБОФЛЕКС ГОЛД съдържа и МСМ - органично сярно съединение, което нашето тяло използва за производството на ензими, антитела и в структурата на съединителната тъкан, а в допълнение с витамин С и манган имат способността да провокират организма да произвежда собствен колаген, основен елемент на съединителна тъкан. В допълнение Абофлекс Голд е обогатен с кетостерони от Cissus quadrangularis, които притежават мощен противовъзпалителен ефект.

 

ВИЖТЕ ЗАЩО ВОДЕЩИ ЛЕКАРИ СЕ ДОВЕРЯВАТ НА АБОФЛЕКС ГОЛД!

 

Проф. Златимир Коларов – ревматолог, председател на Българското медицинско дружество по остеопороза и остеоартроза

 

Абофлекс Голд включва четири от основните компоненти, доказали ефективността си за лечение на остеоартрит: Нискомолекулна хиалуронова киселина, Глюкозамин сулфат, Хондроитин сулфат и МСМ (метилсулфонил метан).

 

Абофлекс Голд се предлага в течна форма и съдържа най-високата дневна доза нискомолекулна хиалуронова киселина - 95 mg. Количеството на глюкозамина е 1500 mg, а на хондроитинa – 1200 mg. Таблетка с такива големи количества на съставките би била много неудобна за прием. Течната форма осигурява не само оптимална усвояемост и възможност за приемане на максимални дози на основните съставки, но и възможност за лесен и практичен прием и дозиране.

 

Няма противопоказания за приема на Абофлекс Голд. За да има добър ефект, курса на лечение трябва да продължи  три месеца, след което три месеца да се направи почивка.

 

Купи Абофлекс Голд с 10% отстъпка - ТУК!

 

Д-р Мая Желева,  специалист по физикална и рехабилитационна медицина към Националния онкологичен медицински център, гр.София

 

Абофлекс Голд отговаря на всички изисквания за висококачествен продукт с много добро действие и бърз осезаем ефект. Той спомага за възстановяване на еластичността и здравината на хрущялната тъкан в ставите. Подхранва сухожилията и улеснява движението.

 

Отличителното на продукта е способността му да работи в дълбочина с цел трайно отстраняване на причината, довела до ставния дискомфорт, като изгражда, укрепва и възстановява ставния хрущял, а няма за цел само да облекчи временно болката, за разлика от много други продукти за стави.

 

Д-р Григор Генов, ортопед травматолог в МЦ „Света София“

 

Абофлекс Голд се препоръчва при дискомфорт и болки в ставите, a уникално негово предимство е наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина. Тя е безценна за хора, които имат нужда от възстановяване на естественото ставно смазване предимно на коленните, тазобедрените стави, ставите на пръстите на ръцете, краката или гръбначния стълб. Тя е основен градивен елемент на ставната течност, а всеки възпалителен ставен процес води до загуба на ставна хиалуронова киселина.

 

 

 

Д-р Лъчезар Кузев – специалист ортопед-травматолог. Завеждащ ортопедично отделение към МБАЛ “Хигия”, гр. Пазарджик

 

Специалната формула на Абофлекс Голд го прави високоефективен и безопасен хондропротектор, отличаващ се от останалите продукти на пазара, тъй като осигурява всички структуроизграждащи хрущялната тъкан елементи в комбинация с кетостерони от Cissus quadrangularis, манган, витамин С и е в течна форма, гарантираща висока усвояемост.

Това е продукт изключително подходящ при артрозни и дегенеративни заболявания на опорно-двигателния апарат, след травматични наранявания на ставите и ставния хрущял или след извършване на оперативни интервенции върху ставите.

 

 

 

Д-р Родина Несторова, ревматолог, Секретар на Българското медицинско дружество по остеопороза и остеоартроза, Управител на Ревматологичен център „Св. Ирина“, гр.София

 

Хиалуроновата киселина е една от най- хидрофилните молекули в природата и може да се нарече с право “природен овлажнител”. В Абофлекс Голд тя е с ниско молекулно тегло /под 50 kDa/, което улеснява усвояването й.

 

Резултатите от приложението на Абофлекс Голд в моята клинична практика са много добри. При по-леките степени на артроза, болката и отокът изчезват, а обемът на движение е напълно възстановен след 3 месечен курс на лечение.

 

 

 

Купи Абофлекс Голд с 10% отстъпка - ТУК!

 

АБОФЛЕКС ГОЛД ПРТЕЖАВА УНИКАЛЕН ЗА ПАЗАРА СЪСТАВ:

 

- Нискомолекулната хиалуронова киселина, глюкозаминът и хондроитинът стимулират синтеза и укрепват структурите на съединителна тъкан, подхранват сухожилията и улесняват движението. Хиалуроновата киселина е ключов структурен компонент на ставния хрущял и синовиалната течност, като действа като смазващо вещество, метаболитен медиатор и филтър. Тя е главен компонент на съединителната тъкан и заедно със свързаните с нея белтъци, изгражда основата на междуклетъчното вещество. Тя е естествен антиоксидант, който допринася за нормалното състояние на ставите. С изтъняването на ставния хрущял, причинено от остеоартрит, запасите от хиалуронова киселина, които организмът сам произвежда, драстично намаляват.

 

Нискомолекулна хиалуронова киселина в комбинация с глюкозамин и хондроитин намалява и облекчава възпалението, причинено от износването на хрущяла при остеоартрит. Тя помага за възстановяване на смазването и също така предизвиква растежа на нова хрущялна тъкан и костна тъкан.


Отличително качество и уникално предимство на АБОФЛЕКС ГОЛД пред повечето продукти за стави е именно наличието на нискомолекулна хиалуронова киселина. Изследванията са единодушни, че тя е лесно усвоима от организма и се абсорбира в пъти по-добре, благодарение на ниската си молекулна маса /под 50 kDa/.  Единици са продуктите като Абофлекс Голд, съдържащи нискомолекулна хиалуронова киселина, тъй като тя се произвежда на много малко места по света и изисква високотехнологично ноу-хау. Повечето продукти на пазара съдържат високомолекулна хиалуронова киселина, която е почти неусвоима и не може да изпълни благотворното си действие върху ставите.

 

- МСМ е естествена форма на органичната сяра. Абофлекс Голд има високо съдържание на Метилсулфонилметан (МСМ), което гарантира мощното му противовъзпалително действие, поддържането и възстановяването на съединителната тъкан и силното антиоксидантно действие.  МСМ е популярно средство при борбата с артрита и ревматичните заболявания.

 

 

- Витамин С е витаминът с най-голямо значение за синтеза на колаген, който е важен структурен елемент на ставния и околоставен апарат. Намалява загубите на хрущялна тъкан и забавя процеса на естествено износване на ставите.


- Манганът е кофактор за производството на глюкозамин и хондроитин, както и за синтеза на колаген.

 

 

- Кетостерони от Cissus quadrangularis са растителни стеороиди, които действат на ниво ДНК, регулират гена, отговорен за костния строеж, имат мощно противовъзпалително действие, усилват костната минерализация, насърчават отлагането на калций в костите, провокират костния растеж и блокират кортизола.

 

 

АБОФЛЕКС ГОЛД притежава още едно ключово предимство - течната му форма. Традиционната таблетна форма, за разлика от течната, съдържа допълнителни помощни вещества, които служат като поддръжка за разреждане, фиксиране или стабилизиране (слепване) на активните съставки, което затруднява усвояването им от организма. . В течната форма такива помощни вещества липсват, което значително улеснява и подобрява абсорбцията от организма и не натоварва черния дроб. Течната форма на Абофлекс Голд допринася за отличната бионаличност на продукта - активните съставки преминават бързо през тялото, усвояват се бързо и следователно са бързо ефективни. Осигурява се оптимална усвояемост на необходимите хранителни вещества за поддържане на издръжливостта, мобилността, гъвкавостта и еластичността на ставите.

 

АБОФЛЕКС ГОЛД е особено подходящ за хора в напреднала възраст, тъй като с възрастта хрущялът се износва. Ставите са уязвими и крайния резултат е влошена кондиция на опорно-двигателния апарат, ограничена подвижност и липса на стабилност.


Подходящ е и за хора, претърпели интервенции на ставите и опорно-двигателния апарат, или такива, които са подложени на тежки физически натоварвания.

 

 

Купи онлайн АБОФЛЕКС ГОЛД и вземи ПОДАРЪК - ВИТАМИН D3 - ТУК!

 

Учените са категорични, че хроничните ставни дегенеративни заболявания са изключително срещани, особено с напредване на възрастта, като имат способността да ограничат движението драстично и да намалят значително качеството на живот. Добрите новини са, че тези състояние могат да бъдат предотвратени, отложени във времето и облекчени при вече възникнал проблем с правилната селекция от клинично изпитани и доказани съставки. Такъв пример е АБОФЛЕКС ГОЛД със своя уникален състав, комбиниращ в себе си нискомолекулна хиалуронова киселина, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, МСМ (метилсулфонилметан), кетостерони, витамин С и манган.

 

АБОФЛЕКС ГОЛД – златен стандарт в грижата за ставите!

 


Референции:

https://www.healthline.com/health/early-symptoms-osteoarthritis

https://www.healthline.com/health/osteoarthritis#_noHeaderPrefixedContent

https://www.nof.org/patients/what-is-osteoporosis/

https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/osteoarthritis/symptoms-causes/syc-20351925

https://www.healthline.com/health/osteoporosis

https://www.mayoclinic.org/diseases-conditions/osteoporosis/symptoms-causes/syc-20351968

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4729158/

https://www.webmd.com/arthritis/features/alternatives-and-supplements-for-arthritis-joint-pain

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/books/NBK557374/